Vacatures vrijwilligers

Wil jij als vrijwilliger of stagiair(e) aan de slag tijdens de Enschede Marathon.
De volgende vacatures zijn nog beschikbaar:

Stagiair(e) Enschede Marathon bureau
Loop jij hard voor de Enschede Marathon? Per 1 februari 2022 is er plaats voor een stagiaire. Ben jij iemand die weet hoe je content creëert en heb jij verstand van marketing? Dan is een stage bij Enschede Marathon wat voor jou! Je wordt betrokken bij diverse onderdelen en krijgt daarbij ook eigen verantwoordelijkheden. Een stagiaire is bij ons een collega. Je komt te werken in een leuk team inclusief kantoorhond Maus! Stichting Marathon Enschede kent een fijne werksfeer, gebaseerd op openheid, creativiteit, dynamiek, collegialiteit en met de focus op het neerzetten van een  fantastische editie op 24 april 2022.

Zie jij dit wel zitten? Stuur dan een mailtje met je CV en motivatie naar [email protected]

Chauffeurs
Ben jij chauffeur die in het bezit is van een tachograafpas dan zijn wij opzoek naar jouw!
Om onze deelnemers onderweg zo goed mogelijk te kunnen verzorgen dienen er diverse materialen weggebracht te worden naar diverse plaatsen langs het parcours. Voor de vrachtwagens met het materiaal zijn we nog opzoek naar chauffeurs.

Verkeersregelaars
Als verkeersregelaar ben je verantwoordelijk voor de veiligheid op het parcours. Op de aangegeven tijden moet het parcours volledig vrij zijn van verkeer en dienen de deelnemers veilig het parcours te kunnen afleggen. Een serieuze en verantwoordelijke taak. De functie vereist dan ook een korte (online) cursus voorafgaand aan het evenement. Als verkeersregelaar dien je minimaal 18 jaar te zijn.

Medewerker verzorgingspost
Een goede verzorging van onze deelnemers onderweg is erg belangrijk. Op elke 2,5 km van het parcours hebben wij dan ook een verzorgingspost. Bij deze posten worden de deelnemers voorzien van water en/of sportdrank en sponzen. Samen met een team van andere vrijwilligers ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken en uitgeven van de drank of sponzen. Na afloop van het evenement wordt de verzorgingspost weer opgeruimd.

Medewerker inschrijfbureau
Alle deelnemers kunnen op zaterdag en zondag hun startnummer, bestelde runningshirt en BibBits ophalen. Deelnemers die zich niet online hebben ingeschreven en besluiten toch nog mee te willen lopen kunnen ze zich dan alsnog inschrijven. We hebben je hulp hard nodig bij het uitreiken van het juiste startnummer, uitgeven van het runningshirt en BibBits en het helpen bij de na-inschrijving.

Medewerker start/finish
Als medewerker in het start/finish gebied kun je ingezet worden om alle deelnemers naar het juiste startvak te begeleiden. Ook kan het voorkomen dat je wordt ingezet aan de finish om te helpen met het uitdelen van de medailles, het water, de sportdrank of het fruit.

         

Heb jij interesse stuur dan een korte motivatie naar [email protected]
Het is mogelijk een voorkeursfunctie aan te geven. Hiermee proberen wij dan zoveel mogelijk rekening te houden.