Wie moedig jij aan?

Start en finish zijn vanaf 10.00 uur op de Boulevard 1945. Zorg dat je de start en finish van jouw familie en vrienden niet mist! Juich de longen uit je lijf als je ze langs ziet komen. Ze hebben je support verdiend!

Programma zondag 13 april 2025
Het programma van het marathonweekend vind je hier.

Van alles te doen
Een hapje eten, wat drinken, leuke activiteiten voor kinderen in het Humankind KidsDORP of gewoon even lekker over het Van Heekplein slenteren en al die hardloopvibes tot je laten doordringen. Er is van alles te doen! En wie weet word je zo enthousiast dat hier je volgend jaar zélf in je hardloopkleren aan het nagenieten bent van jouw prestatie! 

Parcours
Bekijk het parcours hier en bepaal alvast waar je gaat aanmoedigen. Laat het je vrienden en familie weten, zodat ze weten waar ze op je kunnen rekenen (en een lach kunnen opzetten voor die ene marathonfoto!)

Moedig aan!
Er zijn een aantal stukken waar het voor vrijwel iedere marathonloper wat zwaarder wordt. Dat is meestal tussen 34 en 41 kilometer. Juist hier ben jij extra hard nodig! Jouw support kan net dat duwtje in de rug betekenen. Kom aanmoedigen in het mooie gebied Twekkelo bijvoorbeeld. Met de extra muziekpunten langs het hele parcours is gezelligheid voor jou als supporter gegarandeerd.

Volg jouw topper de hele route!
Dit jaar werken wij met onze eigen ‘Enschede Marathon’ app, te downloaden in de App of Play store. In deze app is het mogelijk om deelnemers te volgen en te tracken, de hele route lang! Zo weet jij waar jou partner, goede vriend of collega zich op het parcours bevindt!

Meefietsen niet toegestaan
Het is voor deelnemers verboden om begeleid te worden door een fietser die drankjes aanreikt. Alleen fietsers met een geldige parcourskaart (verstrekt door de organisatie) hebben hiervoor permissie. Deelnemers die zich niet aan deze regel houden worden gediskwalificeerd.