Ophalen startnummer

Je kunt je startnummer op zaterdag 12 april van 11.00 – 17.00 uur en op zondag 13 april vanaf 07.30 uur ophalen bij Saxion Hogeschool (M.H. Tromplaan 28) in Enschede.

Runnersbeurs
Bij Saxion is op 12 april ook de runnersbeurs waar je hardloopkleding, schoenen, voeding en de laatste gadgets kunt kopen!

Startnummer zichtbaar op je telefoon
Je startbewijs is in de eerste week van april zichtbaar in onze eigen ‘Enschede Marathon’ app. Ook het startnummer van een loopmaatje ophalen? Zorg dan dat je zijn/haar nummer als schermafbeelding bij je hebt.

Let op: je startnummer wordt dus niet thuisgestuurd!

Inschrijving wijzigen
Tot en met 20 maart 2025 is wijzigen mogelijk door een email te sturen naar [email protected]. Mocht je willen wijzigen naar een langere afstand, wordt voor het prijsverschil een factuur gestuurd. Na 20 maart 2025 is het alleen nog mogelijk je afstand te wijzigen op de Runnersbeurs op zaterdag 12 en zondag 13 april. Vergeet niet je verwachte eindtijd te vermelden! Let op: zolang de voorraad beschikbare ‘omruil’ startnummers strekt! Bij wijzigen naar een kortere afstand krijg je het het prijsverschil niet terug.

Let op: Het kan erg druk zijn op het inschrijfbureau. Houd hier rekening mee en zorg dat je een screenshot bij je hebt van het startnummer waar de wijziging op wordt doorgevoerd.

Route naar startvakken
Vind HIER je route van het inschrijfbureau naar de startvakken.