Voor onze kleine toppers

Jong geleerd is oud gedaan! Samen met vriendjes, klasgenootjes, broertjes of zusjes een leuke sportieve dag beleven. Daar gaat het om bij de Humankind KidsRUN, die op maar liefst acht verschillende plekken in Enschede plaatsvindt. De afstand is ongeveer 1 km, maar er kan op een aantal locaties ook voor 2 km of zelfs 4 km gekozen worden. Ben je al 12 jaar oud dan mag je zelfs deelnemen aan de Univé FitRUN 5 km. Alle kinderen krijgen een echte 'grote mensen-medaille' waar papa’s en mama’s jaloers op zullen zijn. Ben je tussen de 3 en de 12 jaar, doe dan mee!

Jong geleerd is oud gedaan

Je kunt kiezen uit acht verschillende startlocaties. Er is er vast wel eentje bij jou in de buurt! En wil je óók strijden voor een coole plek op het podium dan kun je ’s middags nóg een keer meedoen aan de KidsRUN in het centrum. Hier worden de eerste drie supersnelle toppertjes gehuldigd op het grote mensen-podium waar ook de winnaars van de marathon hun prijs krijgen. De KidsRUN in het centrum start pas om 15.15 uur, dus er is voldoende tijd om tussendoor nog even te chillen en te herstellen van je ochtendprestatie. Jouw startnummer is dus op de verschillende KidsRUN locaties geldig! Zo kan je ’s ochtends in jouw eigen wijk lopen en ’s middags meedoen aan de KidsRUN in het centrum.

Enschede Marathon organiseert de Humankind KidsRUN in samenwerking met Sportaal.

Meedoen?

Vanaf nu kun je je online inschrijven. Dit kan t/m 28 maart 2023. Het leuke is dat je een startnummer met naam krijgt! Deze wordt naar je thuisadres je gestuurd. Ben je te laat voor de online inschrijving? Geen probleem. Je kunt je ook nog op de dag zelf inschrijven, dus op 16 april. Dit kun je doen bij de speciale kraam op de startlocatie (op de KidsRUN in het centrum na, bij alle overige kramen alleen contante betaling mogelijk).

Tips
– Zet een telefoonnummer op de achterzijde van het startnummer.
– Kinderen uit groep 1 mag je tijdens de KidsRUN begeleiden door (maximaal) 1 ouder.

Humankind KidsRUN Centrum – 15.15 uur
Speciaal voor de start van de KidsRUN Centrum verzorgt het Fit&Fun Team van Humankind een leuke warming up op het podium. Vanaf 15.00 uur verzamelen kinderen zich voor het podium op het H.J. van Heekplein waar ook de prijsuitreiking is. Na de warming up worden de kinderen hier naar de start begeleid.

Inschrijven

Kosten Humankind KidsRUN
Let op: bij online inschrijving tot en met 28 maart ontvang je een startnummer met voornaam en wordt het startnummer thuisgestuurd. Bij inschrijving na 28 maart komen deze opties te vervallen.

– Voorinschrijving via de website t/m 28 maart 2023: € 2,50
– Inschrijving op startlocatie 16 april: € 3,00 (zonder naam op startnummer)

Inschrijven

Cadeaubon
Wil je deze afstand aan iemand cadeau geven? Dat kan! Schrijf eerst deze persoon in met jouw e-mailadres. Jij ontvangt dan de inschrijfbevestiging. Nadat je het cadeau hebt gegeven kunnen wij het e-mailadres aanpassen. Stuur hiervoor dan een mailtje naar [email protected]. Daarna kan de ontvanger van jouw cadeau alle benodigde informatie op zijn/haar eigen e-mailadres ontvangen ter voorbereiding van de grote dag op 16 april 2023!

Download HIER de cadeaubon en personaliseer de bon zoals jij dat wilt!

Kidsdorp

Voor een goede warming up kom je naar het Humankind KidsDORP. Je vindt deze op het H.J. van Heekplein. In het KidsDORP staat een leuke klimwand, zijn er sport- en spelactiviteiten en kun je deelnemen aan een bootcamp onder begeleiding van het Fit & Fun Team van Humankind. Kom je ook?

Klaar voor jouw vooruitgang?

Aanvullende informatie

10:00 uur Roombeek, Prismare (Roomweg 167), géén gescheiden start van groepen in de onderbouw/bovenbouw
10:00 uur Lonneker, Dorpsplein
10:00 uur Velve-Lindenhof, Miro-terrein (Gronausestraat 240)
10.00 uur Enschede-West, Spinnerstraat (1 km) voor groep 0,1 en 2
10.20 uur Enschede-West, Spinnerstraat (1 km) voor groep 3,4 en 5
10:30 uur Enschede-Zuid, A.C. TION (Geessinkweg 220)
10:40 uur Enschede-West, Spinnerstraat (1 km) voor groep 6,7 en 8
11:00 uur Enschede-West, Spinnerstraat (2 km)
11.00 uur Enschede-West, Spinnerstraat (4 km)
11:00 uur Twekkelerveld, Speeltuin ’t Heelal (Siriusstraat 5)
11:00 uur Glanerbrug, Avanti Wilskracht (Gronausestraat 846)
15:15 uur Centrum Enschede, Boulevard 1945, géén gescheiden start van groepen in de onderbouw/bovenbouw

Deelname Humankind KidsRUN
Let op: bij online inschrijving tot en met 28 maart ontvang je een startnummer met voornaam en wordt het startnummer thuisgestuurd. Bij inschrijving na 28 maart komen deze optie te vervallen.

– Voorinschrijving t/m 28 maart 2023: € 2,50
– Inschrijving op startlocatie 16 april: € 3,00 (zonder naam op startnummer)

Wat is inbegrepen bij alle inschrijvingen?
– Startnummer
– Medaille
– Presentje na de finish

Enschede Marathon draagt Stichting Kans voor een Kind al vele jaren een warm hart toe. Dat uit zich in een jaarlijkse financiële bijdrage, die volledig gebruikt wordt voor het vervullen van wensen van kinderen. Daarnaast wordt het logo van Kans voor een Kind waar mogelijk op diverse uitingen geplaatst om de naamsbekendheid van deze Twentse stichting verder te helpen vergroten.

Stichting Kans voor een Kind vervult individuele wensen van kinderen uit Twente. Deze kinderen hebben het niet gemakkelijk door een lichamelijke of psychische ziekte ofwel door sociale of maatschappelijke omstandigheden.

Ken jij een kind in je omgeving dat een steuntje in de rug goed kan gebruiken? Een kind voor wie je een wens in vervulling wil laten gaan? Aarzel dan niet en vul het formulier in op de website!

www.kansvooreenkind.nl