Onze eigen tracking app!

De ‘Enschede Marathon’ app, waar je in aanloop naar jouw afstand je startnummer en belangrijke informatie kunt vinden, maar je jezelf ook kunt ’tracken’! Koppel jouw startnummer door middel van het opzoeken van je naam aan jouw profiel en je bent ready to go! Je kunt ook vrienden, familie of collega’s volgen in de app, waardoor je hen live op het hele parcours ziet lopen via je telefoon! Na afloop zie je jouw eindtijd en op welke plek je geëindigd bent in het klassement. Een must-have dus!

Sta notificaties toe bij het installeren van de app, zodat er geen belangrijke meldingen aan je aandacht ontsnappen!

Waar is de app te downloaden?
De app is te downloaden in de App Store of Google Play Store. Scan de QR code hieronder om direct naar de downloadlink te komen.


Hoe werkt de app?
De app is heel makkelijk in gebruik. Je maakt een account aan en bevestigt deze met je email-adres. Je startnummer is dan te vinden op de pagina ’tijdlijn’. Op deze pagina vind je jouw startnummer en kun je andere mensen volgen, door de naar de ‘poppetjes’ rechts bovenin je scherm te gaan en de naam te zoeken via ‘het plusje’. 

Hoe koppel ik mijn startnummer in de app?
LET OP! Kijk allereerst of je in de juiste versie (van dit jaar) zit. Dit doe je door linksbovenin de app te klikken op de pijltjes naast “tijdlijn”. Selecteer dan het juiste jaar. Ga hierna verder met onderstaande stappen.

Het startnummer is als volgt te koppelen:
Stap 1: Klik in de app op de 2 ‘personen’ rechtsbovenin
Stap 2: Klik op het plusje rechtsbovenin
Stap 3: Zoek jezelf met het ‘vergrootglas’ rechtsbovenin!
Stap 4: Klik op ‘Dit ben ik!’ en je hebt het startnummer gekoppeld!

Lukt het niet? Controleer of je naam, e-mail en geboortedatum overeenkomen met jouw inschrijving!

Hoe verloopt het tracken?
Je dient het startnummer vast te maken op je borst of buik. De chip doet verder het werk! Jouw supporters kunnen je live volgen tijdens de wedstrijd en na afloop kun jij je eindtijd terugkijken!