Clinics

Hardloopschool Let’s Run organiseert hardloopclinics voor beginnende hardlopers. Deze cursus is zeer geschikt om de beginselen van het hardlopen onder de knie te krijgen. Het programma is afgestemd op beginnende lopers zonder hardloopervaring, maar is ook een aanrader voor hardlopers die de draad weer willen oppakken na een blessure of zwangerschap.

Voor de hardloper met enige hardloopervaring organiseren zij clinics voor het trainen naar de halve marathon. Wil jij nu eens een keer verder dan die 10 kilometer? Heb je dit al vaker geprobeerd maar lukt het telkens niet? Dan zijn deze clinics speciaal voor jou bedoeld!

Veel hardlopers hebben de wens om ooit een halve marathon te lopen. Maar vaak blijft het bij goede bedoelingen. Tot 10 kilometer is meestal geen probleem, maar het wordt erg lastig als de afstand groter wordt. Met het trainingsprogramma en de begeleiding is het uitlopen van de halve marathon voor veel hardlopers goed te doen. Naast de wekelijkse groepslessen doe je 2 trainingen per week zelf. Je krijgt hiervoor een oefenschema. Het lesprogramma duurt 12 weken.

De cursus wordt afgesloten met deelname aan de Halve Marathon van Enschede op zondag 16 april 2023.

 

De clinics gaan van start met een informatiebijeenkomst op woensdag 11 januari 2023.

Tijdens deze bijeenkomst krijg je uitleg over het trainingsprogramma, ontvang je handige tips en tricks en maak je kennis je trainer en je mede-lopers.

Locatie: RKSV EMOS, Dr. Zamenhoflaan 175 te Enschede.
Aanvang: 19:30 uur.

Start trainingen: 17 januari 2023
Lestijden: dinsdag 19:30 – ca. 20:45 uur
Locatie: Sportpark RKSV EMOS, Dr. Zamenhoflaan 175 te Enschede

De all-in prijs voor deze cursus bedraagt € 85,00 per deelnemer, hiervoor krijg je:
– 12 weken trainen onder begeleiding van een gediplomeerde hardlooptrainer
– koffie/thee na iedere training
– kleed- en douchegelegenheid
– oefenschema
– kortingsbon Nonstop Running,
– een functioneel hardloopshirt
– startbewijs voor de Halve Marathon (mocht je al hebben ingeschreven bij Enschede Marathon stuur dan een mailtje naar [email protected]dan krijg je dat geld terug).
– paramedische ondersteuning door sportpodotherapeut en sportfysiotherapeut

En na 12 weken loop jij gewoon de Halve in Enschede! Hoe mooi is dat!

Meld je hier aan.