Clinics

Hardloopschool Let’s Run organiseert hardloopclinics voor beginnende hardlopers. Deze cursus is zeer geschikt om de beginselen van het hardlopen onder de knie te krijgen. Het programma is afgestemd op beginnende lopers zonder hardloopervaring, maar is ook een aanrader voor hardlopers die de draad weer willen oppakken na een blessure of zwangerschap.

Voor de hardloper met enige hardloopervaring organiseren zij clinics voor het trainen naar de halve marathon. Wil jij nu eens een keer verder dan die 10 kilometer? Heb je dit al vaker geprobeerd maar lukt het telkens niet? Dan zijn deze clinics speciaal voor jou bedoeld!

Veel hardlopers hebben de wens om ooit een halve marathon te lopen. Maar vaak blijft het bij goede bedoelingen. Tot 10 kilometer is meestal geen probleem, maar het wordt erg lastig als de afstand groter wordt. Met het trainingsprogramma en de begeleiding is het uitlopen van de halve marathon voor veel hardlopers goed te doen. Naast de wekelijkse groepslessen doe je 2 trainingen per week zelf. Je krijgt hiervoor een oefenschema. Het lesprogramma duurt 12 weken.

De cursus wordt afgesloten met deelname aan de Halve Marathon van Enschede op zondag 21 april 2024.

Ook in 2024 gaan we door met deze clinics! De nieuwe data volgen nog. Houd hiervoor onze website en social media kanalen in de gaten.

De all-in prijs voor deze cursus bedraagt € 85,00 per deelnemer, hiervoor krijg je:
– 12 weken trainen onder begeleiding van een gediplomeerde hardlooptrainer
– koffie/thee na iedere training
– kleed- en douchegelegenheid
– oefenschema
– kortingsbon Nonstop Running,
– een functioneel hardloopshirt
– startbewijs voor de Halve Marathon 
– paramedische ondersteuning door sportpodotherapeut en sportfysiotherapeut

En na 12 weken loop jij gewoon de Halve in Enschede! Hoe mooi is dat!