Ja dat is mogelijk. Tot en met 31 maart 2022 kun je je afstand wijzigen door een mail sturen naar [email protected] en ontvang je een nieuwe bevestiging. Voor het prijsverschil bij omzetting naar een grotere afstand ontvang je een factuur. Na 31 maart 2022 is wijzigen alleen mogelijk tijdens het ophalen van jouw startnummer op het inschrijfbureau (Saxion, M.H. Tromplaan 28) op zaterdag 23 april en zondag 24 april. Dit kan tot een uur voor de start van de afstand die je gaat lopen. Voor het wijzigen naar een kleinere afstand is restitutie niet mogelijk.

Het startnummer kun je overdragen op 23 en 24 april op het inschrijfbureau (M.H. Tromplaan 28 Saxion). De nieuwe deelnemer kan het startnummer van de huidige deelnemer ophalen en kosteloos op zijn/haar naam laten overzetten. In de uitslagen zal dan de naam van de nieuwe deelnemer gepubliceerd worden.

Wij hanteren voor geen enkele afstand een deelnamelimiet

Het startnummer kun je op zaterdag 23 april van 11.00-17.00 uur en zondag 24 april vanaf 07.30 uur tot een uur voor de start bij Saxion Hogeschool aan de M.H. Tromplaan 28  in Enschede ophalen. Je startbewijs is in de eerste week van april zichtbaar in de app.

Het is natuurlijk ook nog mogelijk je inschrijving op zaterdag 23 of zondag 24 april op het inschrijfbureau te regelen.

Er zijn verschillende leuke/gezellige punten voor toeschouwers om naar de marathon te kijken. Een plattegrond hiervan is terug te vinden op de pagina ‘bezoekers’.

Ook zijn er plattegronden van alle routes beschikbaar op de startpagina van www.enschedemarathon.nl. Je vindt de plattegronden helemaal onderaan de pagina. Klik op de afstand waar je de route van wilt zien. Dubbel klikken met de linker muisknop is inzoomen en dubbel klikken op de rechter muisknop is uitzoomen.

Ja dat is mogelijk. Hiervoor dien je een schermafbeelding van het startnummer uit de Close app van jouw loopmaatje mee te nemen.

Er zijn pacers aanwezig op de hele en halve marathon met diverse eindtijden. Voor meer informatie over de tijden. Lees meer.

De startvakken worden ingedeeld op tijd. Je kunt in het startvak plaatsnemen waarvan jij denkt dat bij jou van toepassing is.

Bij de inschrijving kun aangeven of je een annuleringsverzekering wilt afsluiten. Deze regeling houdt in dat je tot en met 31 maart 2022 kunt annuleren en het betaalde inschrijfgeld (incl bestelde extra’s) retour ontvangt. Met ingang van 1 april 2022 wordt een annulering niet meer in behandeling genomen. Regels voor inschrijvingen afgelaste edities 2020 en 2021 zie: FAQ Corona.

Er zijn verschillende manieren om de app op je mobiel te krijgen.

De eerste manier is om te klikken op de url in de bevestigingsmail, dan downloadt de app automatisch en kom je meteen in de Enschede Marathon omgeving.
De tweede manier is om de app op te zoeken in de Play/App store. Dan dien je na het downloaden nog de eventcode ENSCHEDEMARATHON2022 in te voeren.

Indien je de Close app reeds op je mobiel hebt staan, ga onderin naar ‘ontdekken’ en vul je ENSCHEDEMARATHON in.

We hebben heel bewust voor deze app gekozen omdat het voor de deelnemers heel veel gemak biedt en wij gericht informatie kunnen verstrekken. Bovendien willen wij als organisatie ook met de tijd mee. Alle informatie die je voor je deelname nodig hebt staat straks overzichtelijk in één app. We zullen je niet gaan overladen met informatie maar enkel de informatie sturen die betrekking heeft op je deelname. Als er een mededeling is die je aandacht nodig heeft zullen we dit middels een pushbericht doen. Het aantal berichten zal naar mate we dichterbij 23 en 24 april komen logischerwijs toenemen. Met deze app kun je op 23 en 24 april ook je startnummer ophalen. Informatie omtrent de Enschede Marathon is ook terug te vinden op onze website.

 

Nee, dat is niet mogelijk. De meeste deelnemers downloaden de app op de mobiele telefoon.

Wij willen niemand verplichten een mobiele telefoon aan te schaffen. Informatie omtrent de Enschede Marathon is ook terug te vinden op onze website.

 

Dat is geen probleem. Je kunt voor het kind de mobiele telefoon van de ouder gebruiken. Er kunnen meerdere inschrijvingen op één mobiele telefoon gedaan worden. Je ontvangt alle informatie en startnummers voor de desbetreffende personen.

Denk jij te kunnen finishen binnen onderstaande tijden dan kun je mailtje sturen naar Herman Moelard.([email protected])

Mannen: < 02.45.00
Vrouwen: <02.30.00