KWF Kankerbestrijding

Enschede Marathon; de oudste marathon van Nederland én West-Europa. Het parcours van de Enschede Marathon staat bekend als een snel parcours. Enschede bekleedt de vierde plek in Nederland na de marathon van Rotterdam, Amsterdam en Eindhoven. Vanuit de organisatie roepen wij deelnemers op om bij te dragen aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker. Ren tegen kanker en voor het leven tijdens de Enschede Marathon.

Ren tegen kanker

Jouw race maakt het verschil
Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. KWF zet alles op alles om de impact van kanker te verminderen. Jouw race kan écht het verschil maken. Doe jij dit jaar ook mee?

Gratis startbewijs
Als je je via KWF inschrijft én uiterlijk 21 maart minimaal 500 euro ophaalt aan sponsorgeld, dan word je beloond met een gratis startbewijs en het unieke KWF t-shirt.

Ik schrijf me in via kwf

Maak een Actiepagina
Wil je graag het verschil maken voor KWF? Regel dan zelf je startbewijs via Enschede Marathon en maak een actiepagina. Haal je 500 euro of meer op? Dan ontvang je het unieke “Ren tegen kanker” shirt. Uiteraard steunt KWF jou in het ophalen van donaties, met tips, tricks en mooie voorbeelden van actievoerders die jou voorgingen.

Ik maak een actie pagina aan

Bedrijven
Als bedrijf kun je een grote impact maken terwijl je hardloopt. Ren tegen kanker tijdens Enschede Marathon en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. Maak een teampagina aan en nodig je collega’s uit. Zet je (zakelijke) netwerk in om fondsen te werven voor jullie actie. Alle opbrengsten zijn per teamlid terug te vinden op jullie teampagina. Er zijn twee manieren om mee te doen met je bedrijf.

meer informatie

Onderzoek
Beter leven met en na kanker. Dat is waar wetenschappelijk onderzoek wat KWF betreft om draait. Onderzoek dat leidt tot vroege opsporing, betere behandelingen en optimale zorg voor iedereen die te maken krijgt met kanker. Of verbetert de kwaliteit van leven als je niet meer beter wordt. Daarom blijft KWF onverminderd investeren in onderzoek. Ren tegen kanker draagt bij aan deze missie.

heb je vragen? Klik dan hier.