Download de Enschede Marathon app: volg je vrienden en familie live!

Met de Enschede Marathon app kun je live je favoriete deelnemers volgen: je weet dus precies wanneer ze van start gaan, waar ze op het parcours zijn en wanneer ze finishen. Handig voor jou als loper, maar ook voor je supporters! De app biedt daarnaast nog veel meer: je vindt er je eigen prestatie, startlijsten, het laatste nieuws en updates, de uitslagen én je maakt er na de finish makkelijk een selfie mee!

Downloaden de Enschede Marathon tracking app hier:


En de Close App dan?
Als innovatieve marathon proberen we altijd te vernieuwen. Wij streven naar de best mogelijke ervaring voor onze deelnemers. En wie een pilot draait en innoveert, loopt soms ook tegen uitdagingen onderweg aan. We merken dat de Close App nog niet helemaal voldoet aan onze wensen. Daarom werken we nu ook parallel met de Enschede Marathon app.

Hoe blijf ik nu op de hoogte?
Wij houden je op de hoogte via onze verschillende kanalen. Je vindt belangrijke informatie die we in de app delen ook altijd terug op onze website, bijvoorbeeld bij de afstand die je loopt of onder onze FAQ’s. Mis je informatie, laat het ons dan vooral weten!