Kluisjes

Om ervoor te zorgen dat we de deelnemers een 100% veilige manier van waardevolle eigendommen opbergen kunnen bieden, introduceren we dit jaar op veler verzoek kluisjes in plaats van de traditionele gratis garderobe.

Je kunt eenvoudig online een kluisje boeken door de link te volgen die is opgenomen in de bevestigingsmail van je inschrijving. Mocht je je al hebben ingeschreven dan kun je gebruik maken van DEZE LINK.

Er is een beperkt aantal kluisjes. Wil je zeker zijn van een kluisje? Zorg er dan voor dat je deze vooraf reserveert. Vol = vol. 

Belangrijke informatie:
– Een kluisje kost €5,-
– De kluisjes zijn 0,60m breed en 1,98m hoog. Er is ruimte voor 3 tot 4 zomerjassen of 2 tot 3 winterjassen.
– Indien je online een kluisje hebt geboekt ontvang je op zaterdag 20 april om 09:00 uur per email het nummer van je kluisje en de bijbehorende pincode.
– Kluisjes zijn ook verkrijgbaar op 13 april. Scan simpelweg de QR-code ter plekke om een kluisje te boeken (cashless). Online boeken heeft voor jou als voordeel dat je verzekerd bent van een kluisje en voor ons als voordeel dat we weten hoeveel kluisjes we moeten inhuren.

We streven ernaar om jullie wedstrijd ervaring zo comfortabel en zorgeloos mogelijk te maken en hopen je hiermee van dienst te zijn!

Er zal dit jaar geen gratis bagagewagen meer zijn. Voor het opbergen van je spullen kan je enkel gebruik maken van de kluisjes.