10 december: UrbanCityRun053!

Jaaah! Het is weer zover. De inschrijving voor de UrbanCityRun053 is weer geopend! Omdat we het in september allemaal zo druk hebben met allerlei andere leuke lopen hebben we de UrbanCityRun053 op 10 december 2023 geprogrammeerd. Geef je ogen de kost, want de hele binnenstad is dan al getransformeerd in een betoverend Winter Wonderland.

Dit is dus het perfecte moment om de straten van Enschede te verkennen met je hardloopschoenen aan. Geniet van de sprankelende lichtdecoraties, de versierde etalages en de opgewekte sfeer. De UrbanCityRun053 past perfect bij de feestdagen: avontuurlijk, levendig en vol verrassingen!

Nieuwe locaties
We hebben natuurlijk ook nieuwe locaties toegevoegd! Ren dit jaar door de Melkhal, een industriële schat met een gevarieerde foodmarkt. Kom griezelen op het historische Boerenkerkhof waar de zielen van boerenfamilies rusten. Of beland op het Jazzpodium de Tor en laat de jazzmuziek je gids zijn in dit bruisende stadsavontuur. En echte ijspret kun je verwachten op de Oude Markt. Kijk voor alle locaties HIER

Nieuwe website
Hey! Heb je het al gezien? De website van de UrbanCityRun053 is compleet vernieuwd! Hier lees je alle ins en outs over de leukste run om Enschede te ontdekken.

Nieuwsgierig? Neem HIER een kijkje!