Beschikbare vacatures

Wil jij als stagiair(e) of vrijwilliger aan de slag tijdens de Enschede Marathon? De volgende vacatures zijn nog beschikbaar:

Stagiair(e) Enschede Marathon bureau
Loop jij hard voor de Enschede Marathon? Per 1 februari 2023 is er plaats voor een stagiaire. Ben jij iemand die weet hoe je content creëert en heb jij verstand van marketing? Dan is een stage bij Enschede Marathon wat voor jou! Je wordt betrokken bij diverse onderdelen en krijgt daarbij ook eigen verantwoordelijkheden. Een stagiaire is bij ons een collega. Je komt te werken in een leuk team inclusief kantoorhond Maus! Stichting Marathon Enschede kent een fijne werksfeer, gebaseerd op openheid, creativiteit, dynamiek, collegialiteit en met de focus op het neerzetten van een  fantastische editie op 16 april 2023.

Zie jij dit wel zitten? Stuur dan een mailtje met je CV en motivatie naar [email protected]

Chauffeurs
Ben jij chauffeur die in het bezit is van een tachograafpas dan zijn wij opzoek naar jouw!
Om onze deelnemers onderweg zo goed mogelijk te kunnen verzorgen dienen er diverse materialen weggebracht te worden naar diverse plaatsen langs het parcours. Voor de vrachtwagens met het materiaal zijn we nog opzoek naar chauffeurs. Het gaat om zaterdag 15 april (ochtend/avond) en zondag 16 april (ochtend/avond). Wij zorgen voor een poule waarin de diensten worden verdeeld.

Verkeersregelaars
Als verkeersregelaar ben je verantwoordelijk voor de veiligheid op het parcours. Op de aangegeven tijden moet het parcours volledig vrij zijn van verkeer en dienen de deelnemers veilig het parcours te kunnen afleggen. Een serieuze en verantwoordelijke taak. De functie vereist dan ook een korte (online) cursus voorafgaand aan het evenement. Deze is een jaar geldig en hiermee kan je ook werkzaam zijn op andere evenementen Als verkeersregelaar dien je minimaal 18 jaar te zijn.

Medewerker verzorgingspost
Een goede verzorging van onze deelnemers onderweg is erg belangrijk. Op elke 2,5 km van het parcours hebben wij dan ook een verzorgingspost. Bij deze posten worden de deelnemers voorzien van water en/of sportdrank en sponzen. Samen met een team van andere vrijwilligers ben je verantwoordelijk voor het klaarmaken en uitgeven van de drank of sponzen. Na afloop van het evenement wordt de verzorgingspost weer opgeruimd.

Medewerker inschrijfbureau
Alle deelnemers kunnen op zaterdag en zondag hun startnummer, bestelde bibits en t-shirt ophalen. Deelnemers die zich niet online hebben ingeschreven en besluiten toch nog mee te willen lopen kunnen ze zich dan alsnog inschrijven. We hebben je hulp hard nodig bij het uitreiken van het juiste startnummer, uitgeven van het t-shirt en het helpen bij de na-inschrijving.De locatie hiervoor is de Runnersbeurs in het Saxion.

Medewerker start/finish
Als medewerker in het start/finish gebied kun je ingezet worden om alle deelnemers naar het juiste startvak te begeleiden. Ook kan het voorkomen dat je wordt ingezet aan de finish om te helpen met het uitdelen van de medailles, het water, de sportdrank of het fruit.

Wij vinden het belangrijk dat onze vrijwilligers zelf ook een fijne dag beleven en daarom zorgen we goed voor je tijdens het werk. Je krijgt van ons een lunchpakket en een uitnodiging voor onze vrijwilligersavond in het Holland Casino, wat een groot feest gaat worden.

Heb jij interesse? Stuur dan een mailtje met je CV en motivatie naar [email protected] Het is mogelijk een voorkeursfunctie aan te geven. Hiermee proberen wij dan zoveel mogelijk rekening te houden.