Twentse Vrouwenloop

Het evenement de Twentse Vrouwenloop spreekt voor zich, een loop voor alle vrouwen in Twente en omgeving. Dit is niet de enige omschrijving van het evenement, de Twentse Vrouwenloop is namelijk een recreatieve hardloopwedstrijd speciaal georganiseerd voor vrouwen. Deze loop is opgezet als een evenement waardoor er nog veel meer te zien en te doen is dan een parcours lopen. Gezondheid, Gezelligheid & Sportiviteit staat voorop bij de Twentse Vrouwenloop. Samen met moeders, dochters, vriendinnen of collega’s hardlopen en er een gezellig dag van maken.

Bij dit evenement kan er gekozen worden uit een 3 tal onderdelen, namelijk
– 5 km hardlopen
– 10 km hardlopen
– ca. 6 km wandelen
Je kunt je ook inschrijven voor de moeder-dochterloop. Deze run is speciaal voor moeders en hun dochters om samen te finishen.

Natuurlijk is er een gezamenlijke, vrolijke en muzikale warming-up. In het Lifestyledorp zijn verschillende stands te vinden met hapjes, drankjes, sportkleding, cosmetica, sieraden etc.

Voor de kleine vrouwtjes en mannetjes is er een springkussens aanwezig er zijn ook andere leuke spelletjes speciaal voor kinderen, zodat ook zij een leuke dag beleven tijdens de Twentse Vrouwenloop.

Kijk voor meer informatie op www.twentsevrouwenloop.nl.