Trifora trouwe partner

Trifora Sports & Health Club – de vitaliteitsclub van Enschede – is trots op haar jarenlange samenwerking met Enschede Marathon. Het partnerschap is terug te voeren op Ferdinand Fransen (1928-2021), voorheen eigenaar van onder andere Arke Reizen en Trifora. Hij was trots op de oudste marathon van Nederland én West-Europa en sloot zich al in de vroege jaren als eerste sponsor bij het evenement aan.

In de voorbije 75 jaar is Enschede Marathon uitgegroeid tot een gemeenschapsmoment waar iedereen het beste uit zichzelf kan halen. Als loper, vrijwilliger, supporter of gewoon als trotse stadsbewoner.

Maikel Pot, Clubmanager Trifora: “Als oudste marathon van Nederland én West-Europa is Enschede Marathon met recht iets om trots op te zijn. Trifora kijkt met veel respect naar de manier waarop de organisatie zich in de afgelopen 75 jaar heeft ontwikkeld. Het gemeenschappelijke doel om mensen te laten genieten van vooruitgang spreekt ons aan. Ook wij helpen mensen balans te vinden in het leven door hen te adviseren, stimuleren en faciliteren bij een gezonde levensstijl. Iedereen zijn eigen wedstrijd; iedereen zijn eigen overwinning.”