Mazars nieuwe naamgever halve marathon

Accountants- en adviesorganisatie Mazars is de nieuwe naamgever van de halve marathon van Enschede Marathon, die zondag 16 april a.s. plaatsvindt. Deze afstand heet dan ook voortaan de Mazars Halve Marathon.  

“Mazars is er trots op haar naam te verbinden aan de halve marathon van Enschede, een van de grote sportevenementen in de regio”, zegt Alfons Lohuis, Partner bij Mazars in Enschede. “Wij hebben vitaliteit en duurzame inzetbaarheid hoog in het vaandel staan. Voor ons is dit een uitgelezen mogelijkheid om onze medewerkers te stimuleren om samen actief te zijn. Dit draagt bij aan de onderlinge verbondenheid van teams uit het hele land, niet alleen op de dag van het event zelf, maar juist ook door samen te trainen en mee te doen aan de clinics van Enschede Marathon.” 

Vitaliteit 
“Een gezonde werk/privé-balans en vitaliteit is ‘vanzelfsprekend’ bij Mazars”, vervolgt Lohuis. “In onze sector wordt veel gesproken over ambities en maatschappelijke relevantie, maar de mens lijkt daarbij weleens vergeten te worden. Mazars doet het anders, namelijk door altijd de menselijk maat centraal te stellen. In de omgang met klanten, stakeholders, maar vooral ook met elkaar. Dit initiatief past dan ook naadloos bij ons.” Sandra Melief, directeur Enschede Marathon, is erg blij met de nieuwe sponsor. “Net als Mazars vinden wij vitaliteit en gezondheid heel belangrijk, juist in een stad als Enschede, waar het voor veel mensen niet vanzelfsprekend is om te sporten en te bewegen. Als Enschede Marathon zijn wij dan ook zeer verheugd dat Mazars als sponsor haar naam wil verbinden aan de halve marathon.” 

Over Mazars 
Mazars is een internationale geïntegreerde organisatie van professionals gespecialiseerd in audit, accountancy, tax en advies. Mazars is actief in bijna 100 landen en heeft meer dan 47.000 professionals die klanten van iedere omvang van dienst zijn: 30.000+ professionals binnen de geïntegreerde Mazars partnership, en 17.000+ professionals via de Mazars North America Alliance.