Enschede Marathon helpt je om ontspannen en goed voorbereid aan de start te verschijnen.
Bekijk hieronder waar we je mee kunnen helpen.

Congres: Get Ready

Na het succes van ‘Where Science Meets the Runner’ organiseert de Enschede Marathon samen met de Universiteit Twente en Roessingh Research & Development op donderdagavond 16 april a.s. een tweede congres: ‘Get Ready!’. De onderwerpen zijn zo gekozen dat je – of je nu 5 of 42 kilometer loopt – op zondag 19 april perfect voorbereid aan de start staat. Blessurepreventie, mentale voorbereiding, tapering-off, het komt allemaal aan de orde. En last but not least: voor iedere deelnemer aan het congres ligt een speciaal UT-gadget klaar. Wat precies, dat houden we nog even geheim, maar het is zeker iets waar je blij van wordt. Dat wil je toch niet missen?

Iedereen is van harte welkom, deelname is gratis!

Meer informatie omtrent de sprekers en het programma is te vinden op onderstaande link.

Congres
Clinics

Wil jij op zondag 19 april 2020 fit en goed getraind aan de start staan van de Enschede Marathon?
Wil jij advies van ervaren trainers, experts en toplopers over een optimale voorbereiding?
Wil jij met andere lopers op je eigen niveau trainen in een prachtige omgeving?
Doe dan mee aan de clinics van de Enschede Marathon!

Al meer dan 25 jaar zijn de clinics van de Enschede Marathon een begrip in Twente. Het is dan ook een ijzersterke combinatie: de sportieve uitdaging van de 10km, halve marathon of hele marathon, en een gezamenlijke voorbereiding onder deskundige leiding van ervaren trainers en topatleten zoals Ingrid Prigge en Marti ten Kate.

Bovendien krijg je tijdens de clinics tal van tips & tricks van vooraanstaande experts op het gebied van o.a. voeding, looptechniek en ademhaling. En heb je advies nodig van een fysio- of podotherapeut of wil je een massage? Dat kan ter plekke! Ook is deelname aan de Halve van Hengelo inbegrepen, evenals een fraai en functioneel hardloopshirt. Er is altijd een hardloopspeciaalzaak aanwezig voor het juiste kleding- en schoenadvies!

Meer informatie omtrent de clinics is te vinden op onderstaande link.

Clinics