Boardingpass

Nee, het is dit keer niet mogelijk om je persoonsgebonden startnummer over te dragen.

Nee, je boardingpass (startnummer) is persoonlijk en gekoppeld aan je mobiele nummer.

Het veranderen van je starttijd is niet meer mogelijk.

Nee, dat is niet mogelijk.

Er zijn 2 manieren om de close app op je mobiel te krijgen. De eerste optie is om te klikken op de URL in de bevestigsmail, dan download je de app automatisch en kom je ook nog meteen in de Ready for Takeoff omgeving.
De tweede optie is om de app op te zoeken in de Play/App store. Dan dien je na het downloaden nog de eventcode READYFORTAKEOFF in te voeren.

Als je geen mobiele telefoon hebt en daardoor de CoronaCheck app niet kan gebruiken om het testbewijs te tonen, dan dien je een papieren testbewijs te printen en mee te nemen. Maak online een persoonlijk testbewijs aan via https://coronacheck.nl/nl/print/ 

Testen en Gezondheid

Heb je klachten die passen bij het coronavirus? Maak dan online (https://coronatest.nl) of telefonisch (0800-1202) een afspraak voor een test bij een GGD Testplaats in de buurt. Je hoeft niet te betalen voor de test.

 

Mocht je positief getest zijn laat dan weten aan de GGD dat je een pilot event hebt bijgewoond van Fieldlab.

De sneltesten zijn gratis en vinden plaats op één van de door Fieldlab Evenementen aangewezen locaties bij jou in de buurt. Deelnemers wordt gevraagd om zo dicht mogelijk bij huis een test af te laten nemen.

Je kunt via de Close App jouw sneltests inplannen bij testenvoortoegang.nl. Hier kun jij ook direct de test voor 5 dagen na het evenement inplannen.

Je moet een mondkapje dragen tot je bij aankomst van het evenementen terrein je negatieve test hebt laten scannen. Wanneer deze gescand is en je het terrein binnen komt, mag het mondkapje af.

Je ontvangt jouw uitslag binnen een uur na het afnemen van de test. Vervolgens maak je gebruik van de nieuwe CoronaCheck App van de overheid. Met de CoronaCheck kun jij jouw negatieve testresultaat omzetten in een QR-code, die snel kan worden gescand bij de ingang.

Heb je na het lezen van de informatie nog vragen over de CoronaCheck App? Kijk dan op https://www.coronacheck.nl/ of neem contact op met de CoronaCheck Helpdesk via 0800-1421 of [email protected].

Ja, als gevaccineerde ben je ook van harte welkom bij Ready for Takeoff.

Je dient wel deel te nemen aan de test voorafgaand aan de 10km run en je moet een negatief testresultaat aan de deur kunnen laten zien. Dit mede omdat het nog onbekend is of je na een vaccinatie nog besmettelijk kunt zijn.

Nee, want je komt dan niet door de gezondheidscheck die vooraf afgenomen wordt. Houd je aan de RIVM richtlijnen.

Wij vragen je om je te melden via de mail, zodat wij je verder kunnen helpen.

Geldzaken

Je kunt alleen je geld terug krijgen in uitzonderlijke gevallen zoals overlijden van een naaste of ziekte.

Ja, indien jij bij de test voorafgaand aan Ready for Takeoff een positief resultaat ontvangt, kun je het event niet bezoeken en niet meedoen aan het onderzoek.

De kosten voor de boardingpass worden vergoed. Wij vragen je om je te melden via de mail of een van de andere platformen, zodat wij je verder kunnen helpen.

Hardloopzaken

Nee, maar er wordt wel verwacht dat je gaat hardlopen en ongeveer binnen 1,5 uur over de finish bent.

Nee, er zijn deze editie geen pacers actief.

Alle lopers van dezelfde starttijd beginnen in een groot vak. Wel wordt er gevraagd of de snelle lopers naar voren kunnen gaan en de wat minder snelle lopers naar achteren.