Jouw inschrijving voor 19 april 2020 wordt automatisch omgezet naar 18 april 2021. Mocht je niet kunnen op 18 april 2021 of heb je een andere vraag kijk dan hieronder bij de meest gestelde vragen.

Mocht je vraag hieronder nou niet beantwoord worden dan kun je altijd een mailtje sturen naar [email protected]

Het omzetten van je startnummer naar 18 april 2021 is mede mogelijk gemaakt door deze sponsoren:

 

Bij het omzetten van je deelname naar volgend jaar zetten wij je automatisch in de correcte leeftijdscategorie.

Alle extra’s welke je hebt aangekruist en waarvoor je hebt betaald blijven behouden tot 18 april 2021. Om administratieve redenen is het niet mogelijk deze separaat aan je terug te storten.

Door het startbewijs door te schuiven komt het voortbestaan van de Enschede Marathon niet in gevaar. Op deze manier kan Enschede Marathon volgend jaar financieel en sportief er weer een topeditie van maken. Mocht je echter nu al weten dat je om een goede reden verhinderd bent voor de editie 2021, dan zullen wij het inschrijfgeld retourneren (inclusief je eventuele bestelde extra’s zoals t-shirt/ medaillegravering/ annuleringsregeling, etc). Wij ontvangen dan graag een mailtje op [email protected].Tijdens de inschrijving voor 19 april hebben wij de mogelijkheid geboden om een annuleringsregeling af te sluiten a €2,50. Enkelen hebben van deze regeling gebruik gemaakt en hun inschrijfgeld teruggekregen (minus €2,50). Omdat het nu bijzondere omstandigheden zijn en wij nu voor iedereen een regeling treffen zullen wij bij teruggave van je inschrijfgeld ook €2,50 ook in mindering brengen. De regeling van het terugstorten van het geld is geldig t/m 31 augustus 2020

Door het startbewijs door te schuiven komt het voortbestaan van de Enschede Marathon niet in gevaar. Op deze manier kan Enschede Marathon volgend jaar financieel en sportief er weer een topeditie van maken. Mocht je echter nu al weten dat je om een goede reden verhinderd bent voor de editie 2021, dan zullen wij het inschrijfgeld retourneren (inclusief je eventuele bestelde extra’s zoals t-shirt/ medaillegravering/ annuleringsregeling, etc). Wij ontvangen dan graag een mailtje op [email protected]. Tijdens de inschrijving voor 19 april hebben wij de mogelijkheid geboden om een annuleringsregeling af te sluiten a €2,50. Enkelen hebben van deze regeling gebruik gemaakt en hun inschrijfgeld teruggekregen (minus €2,50). Omdat het nu bijzondere omstandigheden zijn en wij nu voor iedereen een regeling treffen zullen wij bij teruggave van je inschrijfgeld ook €2,50 in mindering brengen. De regeling van het terugstorten van het geld is gelding t/m 31 augustus 2020.

Je kunt zoals gebruikelijk je inschrijving omzetten naar een andere afstand naar keuze. Je krijgt echter het verschil niet terug. Als je je afstand wilt omzetten naar een grotere afstand dan betaal je het verschil bij. Maar je kunt dit ook altijd nog doen in het weekend zelf op het inschrijfbureau. Dit kan tot een uur voor de start van de afstand die je gaat lopen. Je hebt dan alleen je naam niet meer op het startnummer staan.

Nee je startnummer is niet overdraagbaar naar een andere persoon.

Vooralsnog gaat de Volksbank Münster Marathon nog door. Wij hebben nauw contact met Munster. Zodra we nieuws hebben zullen we je hierover persoonlijk berichten.