Jouw inschrijving voor 18 april 2021 wordt automatisch omgezet naar 24 april 2022. Inmiddels is het bekend gemaakt dat de Enschede Marathon en De Twee van Enschede naar 2022 worden verplaatst en dat je startnummer en de bestelde extra’s automatisch wordt omgezet. Mocht je hierover nog vragen hebben, kijk dan hieronder bij de meest gestelde vragen.

Mocht je vraag hieronder nou niet beantwoord worden dan kun je altijd een mailtje sturen naar [email protected]

Het omzetten van je startnummer naar 2022 is mede mogelijk gemaakt door deze sponsoren:

 

Bij het omzetten van je deelname naar een andere datum zetten wij je automatisch in de correcte leeftijdscategorie.

Alle extra’s welke je hebt aangekruist en waarvoor je hebt betaald blijven behouden voor 2022. Om administratieve redenen is het niet mogelijk deze separaat aan je terug te storten.

Restitutie van inschrijfgelden van de afgelaste edities 2020 en 2021 konden worden aangevraagd tot en met 31 juli 2021. Vanaf 1 augustus 2021 is restitutie niet meer mogelijk.

Je kunt zoals gebruikelijk je inschrijving omzetten naar een andere afstand naar keuze. Je krijgt echter het verschil niet terug. Als je je afstand wilt omzetten naar een grotere afstand dan betaal je het verschil bij. Maar je kunt dit ook altijd nog doen in het weekend zelf op het inschrijfbureau. Dit kan tot een uur voor de start van de afstand die je gaat lopen. Je hebt dan alleen je naam niet meer op het startnummer staan.

Nee startnummers uit 2020 en 2021 zijn niet overdraagbaar. Tot en met 31 juli 2021 is er gelegenheid geweest voor restitutie.