Bijdragen aan gezondheid en vitaliteit op de werkvloer

Enschede Marathon en Elektramat, de online elektronische groothandel uit Enschede, slaan de handen ineen. Als nieuwe partner verbindt Elektramat haar naam de komende drie jaar aan de CompanyRUN van Enschede Marathon. De samenwerking tussen beide partijen is onlangs officieel bekrachtigd.

“Bijdragen aan gezonde en vitale medewerkers binnen organisaties is waar zowel Elektramat als wij voor staan”, aldus Sandra Melief, directeur Enschede Marathon. “Door de handen ineen te slaan hopen we gezamenlijk een nog grotere bijdrage te kunnen leveren. Dat de overeenkomst voor drie jaar gesloten is biedt de kans om de komende jaren samen verder te bouwen aan meer fitte medewerkers op de werkvloer.”

Elektramat
De online elektronische groothandel Elektramat, opgericht in 2006, is een snelgroeiend bedrijf met een duidelijke missie. “Vitaliteit staat al jaren hoog bij ons in het vaandel”, zegt algemeen directeur Mike van Klaveren van Elektramat. “We vinden het belangrijk dat medewerkers aan sport doen en stimuleren dat ook middels een sportbudget, outfits en deelname aan sportevenementen. Zo hebben we afgelopen jaar, in 2021, een ‘virtual run’ georganiseerd voor alle medewerkers met verschillende afstanden. Ook hebben er verschillende teams meegedaan aan wedstrijden in Twente. Door onze naam te verbinden aan de CompanyRUN willen we als organisatie laten zien dat we sporten in het algemeen steunen en stimuleren en op deze manier onze bijdrage leveren aan het organiseren van deze evenementen.”