Combiklassement Enschede Marathon & Volksbank Münster Marathon

Vanaf heden kun je je weer inschrijven voor een marathon combiklassement ‘editie 2021 / 2022’.

Onder de noemer ‘EUREGIO-kampioenschap’ strijd je voor het grensoverschrijdende klassement. Het combi eindklassement wordt opgemaakt na afloop van de Enschede Marathon die op zondag 24 april 2022 gehouden wordt. De Volksbank Münster Marathon vindt plaats op zondag 12 september 2021.

Een gecombineerde uitslag dus met een eigen prijzenschema. Tevens ontvang je, als je aan beide marathons meedoet, een aantrekkelijke korting op het inschrijftarief.

Voor de 1-2-3 snelste dames en heren van het grensoverschrijdende klassement liggen er prijzen klaar van respectievelijk € 500,-, € 300,- en € 200,-. Onder alle combi-klassement lopers wordt tevens een verloting gehouden waarbij diverse leuke prijzen te winnen zijn.
Voor deelname aan het combi-klassement betaal je € 80,-. Hiervoor krijg je startbewijzen voor Enschede Marathon en de Volksbank Münster Marathon.

Inschrijven is mogelijk via de reguliere inschrijfpagina op de website van Volksbank-Münster-Marathon. Kies vervolgens voor het Combiklassement Volksbank Münster Marathon (12 september 2021) & Enschede Marathon (24 april 2022) voor € 80,-.

Je zult via het opgegeven e-mailadres een algemene bevestiging ontvangen.