Combiklassement Enschede Marathon & Volksbank Münster Marathon

Door het Coronavirus is onderstaande informatie niet meer van toepassing. Wij zijn in afwachting van de wel / geen doorgang van Munster Marathon op 20 september 2020. Zodra er meer informatie is, zullen we je via deze pagina en onze social media kanalen verder informeren.

Met ingang van de 2020-edities van Enschede Marathon en de Volksbank Münster Marathon kun je je inschrijven voor een combiklassement. Er zal een gecombineerde uitslag worden opgemaakt met een eigen prijzenschema. Tevens ontvang je als je aan beide marathons meedoet een aantrekkelijke korting op het inschrijftarief.

Onder de noemer ‘EUREGIO-kampioenschap’ strijd je voor het grensoverschrijdende klassement. Het eindklassement wordt opgemaakt na afloop van de Volksbank Münster Marathon, die op zondag 20 september 2020 wordt gehouden. De Enschede Marathon vindt plaats op zondag 19 april. Er zit een tijdsbestek van ruim vijf maanden tussen de marathons met voldoende tijd om goed te herstellen en je voor te bereiden op de tweede uitdaging!

Voor de 1-2-3 snelste dames en heren van het grensoverschrijdende klassement liggen er prijzen klaar van respectievelijk € 500,-, € 300,- en € 200,-. Onder alle combi-klassement lopers wordt tevens een verloting gehouden waarbij diverse leuke prijzen te winnen zijn.
Voor deelname aan het combi-klassement betaal je € 80,-. Hiervoor krijg je startbewijzen voor Enschede Marathon en de Volksbank Münster Marathon.

Inschrijven is mogelijk via de reguliere inschrijfpagina op de website van Enschede Marathon. De optie voor het combi-klassement vind je in het inschrijfformulier. Bij de extra’s kun je aanvinken om deel te nemen aan het combiklassement.

Je zult via het opgegeven e-mailadres een algemene bevestiging ontvangen. Latere informatie ontvang je eind maart.