Word ook partner!

Wilt u zich als bedrijf verbinden aan een gezonde leefstijl? En is economische vitaliteit een van uw kernwaarden? Dan past een partnership met de Enschede Marathon goed bij u!

Economische vitaliteit is een belangrijk thema geworden. Bedrijven die sport als een doeltreffend middel zien om hun medewerkers actief en gezond te houden, zijn bij de Enschede Marathon aan het goede adres. Recente onderzoeken bevestigen (opnieuw) dat sportieve werknemers minder stress ervaren, een hogere arbeidsproductiviteit hebben, minder ziekteverzuim laten zien en betere teamprestaties neerzetten.

Door samen aan een sportief doel te werken, ben je niet alleen gezond bezig, maar groeit het saamhorigheidsgevoel ook nog eens aanzienlijk. En hoe kan dat beter dan door op zondag 18 april mee te doen aan een van de afstanden van de Enschede Marathon?

Wij ondersteunen u op de weg er naar toe. Gebruik onze expertise en zet ons uitgebreide netwerk in om uw bedrijf op een positieve en sportieve manier te profileren. En dat niet alleen op 18 april 2021, maar gedurende het hele jaar. Als Enschede Marathon staan wij open voor moderne ontwikkelingen én voor de behoeftes van bedrijven. Ga met ons in gesprek en vertel ons over uw doelstellingen en plannen, en dan zult u merken dat er meer mogelijk is dan u denkt!

Voor meer informatie neem contact op met Sandra Melief 06 51117708 of [email protected].

Huidige sponsoren

Benieuwd wie onze huidige sponsoren zijn? Bekijk de sponsoren van de Enschede Marathon.

Bekijk de sponsoren
HumanCapitalCare CompanyRUN

Ook dit jaar kun je weer samen met je collega’s een sportieve topprestatie neerzetten en wel door mee te doen aan de HumanCapitalCare CompanyRUN. Samen trainen en meedoen zorgt niet alleen voor een goede onderlinge sfeer, maar ook voor gezonde en actieve medewerkers die bruisen van energie. Zien we jouw organisatie ook op zondag 18 april 2021?

lees meer
Company FIT Express

Samen genieten van vooruitgang. Train met je collega’s! We organiseren hardloopclinics exclusief voor bedrijven. Meer informatie? Neem contact met ons op via 053-4305486 of via [email protected].

Hospitalitytent op het H.J. van Heekplein

Trots op de prestatie en samen een drankje drinken in een eigen hospitalitytent met collega’s en/of medewerkers? Of een plek waar je in alle rust (zakelijke) relaties kunt uitnodigen? Kies dan voor een eigen ontmoetingsplek vlakbij of aan de finish op het H.J. van Heekplein.
Voor meer informatie kun je contact opnemen via [email protected] of bellen met 053 4305486 voor een advies op maat.