Van 10 mijl naar halve marathon

De Haaksbergse Engelse Mijlenloop op 24 maart 2024 is met zijn typisch Engelse entourage in ruim 25 jaar uitgegroeid tot één van de leukste recreatieve wedstrijden in het oosten van het land. Bij de Mijlenloop gaat het behalve om de prestatie óók om de sfeer en gezelligheid in het dorp en onderweg. Zowel fanatieke als beginnende hardlopers beleven veel plezier van de hardloopwedstrijd. Niet in het minst door het enthousiaste publiek aan de kant en de mooie route.

Enschede Marathon is de samenwerking aangegaan met de Haaksbergse Engelse Mijlenloop. De deelnemers die aan beide hardloopevenementen mee willen doen krijgen korting op het inschrijfgeld. Als deelnemer doe je eerst mee aan de loop van tien Engelse Mijlen (16,1 km) op 24 maart 2024 en ga je vervolgens de uitdaging van de Mazars Halve Marathon in Enschede aan op 21 april 2024. De kosten voor dit "Van 10 Mijl naar Halve Marathon" arrangement bedragen €37,50.

(Bij inschrijven: Selecteer het onderdeel "Mazars Halve Marathon" en selecteer, nadat je alle gegevens hebt ingevuld, de optie "Van 10 Mijl naar Halve Marathon" arrangement.)

Schrijf je hier in!