Alleen de weg ernaar toe is al leuk

Samen met je collega’s een sportieve topprestatie neerzetten. Alleen de voorbereiding zorgt al voor een goede onderlinge sfeer! Samen trainen en elkaar motiveren zorgt ervoor dat je gezond en bruisend van de energie aan de start staat. Met een team van 3 lopers (met max 5 lopers) ben je er al. Elk team mag max 1 gastloper inzetten. De tijden van de 3 lopers die als eerste de finish passeren bepalen de eindklassering van het team.

De HumanCapitalCare CompanyRUN

Ook dit jaar kun je weer samen met je collega’s een sportieve topprestatie neerzetten door mee te doen aan de HumanCapitalCare CompanyRUN. Samen trainen en meedoen zorgt niet alleen voor een goede onderlinge sfeer, maar ook voor gezonde en actieve medewerkers die bruisen van energie. Zien we jouw organisatie ook op de HumanCapitalCare CompanyRUN?

Met een team van 3 lopers (m/v) ben je er al. Dus je hebt al snel één of meer teams (van maximaal 5 lopers) bij elkaar. Elk team mag maximaal 1 gastloper inzetten. De tijden van de 3 lopers die als eerste de finishlijn passeren bepalen de eindklassering van het team.

Voor de teams is er een keuze uit een aantal afstanden, namelijk – Xsens halve marathon – ROSEN CityRUN 10 km – Menzis FitRUN 5 km.

Lopen voor Stichting Kans voor een Kind
Wie mee doet aan de Enschede Marathon kan tegelijkertijd een mooie bijdrage leveren aan Stichting Kans voor een Kind. Het goede doel van Enschede Marathon. Deelname is simpel. Draag het logo van kans voor een Kind op je bedrijfsshirt! Daarmee vergroot je de naamsbekendheid van dit mooie Twentse initiatief. Kijk voor meer informatie op: www.kansvooreenkind.nl Doe je mee met jouw bedrijf? Stuur dan een e-mail naar Willem Hoevers van Stichting Kans voor een Kind: [email protected]

Inschrijven HumanCapitalCare CompanyRUN 2020


Kosten HumanCapitalCare CompanyRUN:

CompanyRUN 5 kilometer:                    € 225,00 excl. BTW
CompanyRUN 10 kilometer:                  € 275,00 excl. BTW
CompanyRUN halve Marathon:             € 375,00 excl. BTW
Bovenstaande prijzen zijn exclusief BTW.

Inschrijven is mogelijk van 1 september 2021 tot en met 31 maart 2022.

Wat krijg je hiervoor:

   • Startnummer met chip en naam.
   • Enschede Marathon runningshirt.
   • Het Enschede Marathon Magazine.
   • Medaille na de finish.
   • Je eindtijd kan je laten graveren in je medaille.
   • Per team een foto.

 

nieuwe banner company run2

CompanyFIT Express
Samen genieten van vooruitgang. Train met je collega’s! We organiseren hardloopclinics exclusief voor bedrijven. Voor meer informatie kun je contact opnemen via [email protected] of bellen met 053 4305486 voor een advies op maat.

Hospitalitytent op het H.J. van Heekplein
Trots op de prestatie en samen een drankje drinken in een eigen hospitalitytent met collega’s en/of medewerkers? Of een plek waar je in alle rust (zakelijke) relaties kunt uitnodigen? Kies dan voor een eigen ontmoetingsplek vlakbij of aan de finish op het H.J. van Heekplein. Voor meer informatie stuur dan een mail naar [email protected].

Klaar voor jouw vooruitgang? Schrijf je in

Aanvullende informatie

Voor starttijd zie desbetreffende afstand
H.J. van Heekplein

Mannen
Vrouwen

De limiet voor het afleggen van de HumanCapitalCare CompanyRUN is per afstand verschillend, namelijk:

Halve Marathon 2,5 uur
10 kilometer 1,5 uur
5 kilometer 1 uur

Xsens Halve marathon:
1. Xsens
2. Menzis
3. FBK Games

ROSEN CityRUN 10 kilometer:
1. ROSEN Europe
2. Grolsche Bierbrouwerij
3. Innovadis

Menzis FitRUN 5 kilometer:
1. Zuivelhoeve
2. Apollo Tyres Global R&D B.V.
3. Koopmans Bouwgroep