Gezelligheid staat voorop

Niet hardlopen en geen wedstrijd. Wél wandelen en elkaar ontmoeten. Dát is de Menzis Twee van Enschede! Loop mee en schrijf je in voor deze leuke en gezellige route van twee Engelse Mijl (3,2 km) door de binnenstad van Enschede. Iedereen kan meedoen. Jij dus ook! Je mag op je eigen tempo wandelen, deelnemen als nordic walker of met je handbike. Of misschien wil je je maatje wel duwen in een rolstoel. Het hoeft niet snel: meedoen en samen herinneringen maken, daar gaat het om.

Met start en finish op de Oude Markt in hartje centrum is gezelligheid gegarandeerd. Lees hieronder verder.

Schrijf je in!

Deze video is gemaakt door New Imaging.

Bij de Menzis Twee van Enschede gaat het om samen bewegen. Want samen bewegen is leuk! Er is geen tijdsregistratie, het is geen wedstrijd. Het gaat om het plezier. Of je nou jong of oud, getraind of minder getraind bent: iedereen kan meedoen. Trommel je vriendin, vader, buurvrouw, opa of oma op. Maak herinneringen, haal samen de finish en ontvang die mooie medaille. Zeker weten dat je hier heel veel energie van krijgt.

Toegankelijk voor iedereen door maatjesregeling
De Menzis Twee van Enschede is een evenement die voor iedereen toegankelijk moet zijn. Inclusiviteit en diversiteit staan voorop. Ook de financiële ongelijkheid wordt steeds groter in de huidige maatschappij. Wij geloven in het idee om mensen aan elkaar te koppelen zodat de één de ander op weg kan helpen. Daarom bieden we een maatjesregeling aan. Kan jij het bijvoorbeeld financieel dragen om twee startnummers te kopen voor de Menzis Twee van Enschede? Maak dan gebruik van onze maatjesregeling. Hoe werkt het? Heel simpel: je betaalt een startnummer voor jezelf en voor degene met wie je gaat wandelen.

Ben jij bereid om maatje te zijn? Regel het dan HIER!

Wil je als bedrijf een steentje bijdragen? Dat kan! Sluit je aan bij onze maatjesregeling en doneer een aantal startnummers. Stuur ons een bericht via [email protected].

We zien je graag op zaterdagavond 20 april aan de start van de Menzis Twee van Enschede!

Inschrijven – De Twee van Enschede

Inschrijven voor groepen – De Twee van Enschede

Wat is inbegrepen bij je inschrijving?
– Startnummer met voornaam (zonder tijdsregistratie)
– Medaille
– Water/fruit na de finish
– Muziek en entertainment langs de route
– Veel plezier!

Kosten deelname De Menzis Twee van Enschede 3,2 km
Let op: bij inschrijving tot en met 28 maart ontvang je een startnummer met voornaam. Bij inschrijving na 28 maart komt deze optie te vervallen.

– Voorinschrijving t/m 28 maart 2024: € 5,00
– Voorinschrijving 29 maart t/m 14 april 2024: € 5,00 (zonder naam op startnummer)
– Na-inschrijving in het marathonweekend: € 5,00 (ter plekke bij de start nog mogelijk vanaf 17.00 uur tot 10 minuten voor de start).

Ophalen startnummer
Heb je vooraf ingeschreven dan kun je je startnummer ophalen op de startlocatie. Dat kan op 15 april tussen 17.00 uur en 19.00 uur op de Oude Markt. Hou rekening met de starttijd om 19.00 uur!

Samen lopen met een begeleider?
Natuurlijk kan dat! Geen probleem. Je begeleider moet zich wel ook even inschrijven, zodat ook hij/zij een startnummer krijgt. Deelnemen kan namelijk alleen als je een startnummer hebt.

De Twee van Enschede is een initiatief van Enschede Marathon, Menzis, Gemeente Enschede en Sportaal.

Klaar voor jouw vooruitgang? Schrijf je in

Aanvullende informatie

Zaterdag 20 april 2024

Starttijd De Menzis Twee van Enschede 3,2 km
19.00 uur

Start- en finishlocatie
Oude Markt