Geniet
van jouw
vooruitgang

18 april 2021
10
maanden
12
dagen
15
uren
33
minuten
03
seconden
arrow down

Nieuwe datum 18 april 2021

Half maart hebben we je helaas moeten berichten dat de Enschede Marathon dit jaar vanwege het Coronavirus niet doorgaat. Mede vanwege de inmiddels overvolle marathonkalender in het najaar, is het voor ons niet mogelijk om het evenement naar een nieuwe datum later dit jaar te verplaatsen. Dat betekent dat wij ons volledig gaan richten op de editie 2021! De online inschrijving is per 19 april geopend! Mede door de bijdrage van een aantal sponsoren, Gemeente Enschede en Provincie Overijssel kunnen wij de lopers die zich inmiddels hadden ingeschreven voor 19 april 2020 compenseren door al deze startbewijzen kosteloos en automatisch door te schuiven naar 18 april 2021.

Je startbewijs wordt automatisch omgezet naar 18 april 2021. Je wilt nu vast weten hoe het allemaal in z’n werk gaat. Voor de meest gestelde vragen en voorwaarden verwijzen wij je graag naar onze FAQ’s .

FAQ's

Wilt u zich als bedrijf verbinden met een gezonde leefstijl? En is economische vitaliteit een van uw kernwaarden? Dan past een partnership met de Enschede Marathon waarschijnlijk goed bij u!

Word ook partner